21 februari 2024
Geen categorieInformatie

Coaching

Info persoonlijke begeleiding


U krijgt na de intake de eerste 2 maanden wekelijks persoonlijke begeleiding en daarna om de week. U krijgt  ondersteuning en u leert veel over wat voeding met het lichaam doet.

Ook helpen wij u motiveren om het voor u en uw levensstijl goed voor elkaar te krijgen. U eet gewoon. Dit betekend dat uw gezin hier geen problemen van ondervindt. Wij leren u stap voor stap hoe uw lichaam op voeding reageert en wat uw lichaam nodig heeft zodat uw lichaam geen tekorten krijgt.

Wij helpen veel mensen met o.a. darmklachten, diabetes, mensen die in ploegen werken of onregelmatig enz . Wij kijken samen met u wat het beste werkt bij uw levensstijl en lichaam.

Bezoeken: 472

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten