Heinz Groen

 

Ik ben geboren in Enger ( NRW Duitsland )en  diverse studies gevolgd aldaar. Door omstandigheden ben ik in Nederland verzeild  geraakt.

Wij helpen niet alleen klanten met overgewicht maar hebben een groot scala . U kunt bij mij terecht voor: allergieën , zoetverslaving, diabetes, te hoog LDL-cholesterol of obesitas,  Preventie voor ziekten van ongezond eten. Ik begeleid sporters . Veel  mensen die meer dan een keer per dag sporten, plegen roofbouw op hun lichaam.   Ik help mensen met maag en darmproblemen. Eigenlijk kan men met mijn systeem heel veel . Hoe is dit mogelijk? Ik werk met het biologisch systeem van het menselijk lichaam. Dus geen slopend en afbrekend dieet. Het lichaam is een best ingewikkelde  chemische fabriek.

Ik help mensen de kennis en vaardigheid te geven waaraan ze echt iets aan hebben en waarmee ze op gewicht kunnen komen en blijven. Ik leer mijn klanten te leven en te genieten, zoals vakantie of lekker uit eten en gezellig met elkaar het weekend doorbrengen en ook de feestdagen kom je goed doorheen. Eerst zien en dan geloven of weet u het al van onze klanten? De kennis wat u hebt opgebouwd geeft u de vrijheid om dit te kunnen verwezenlijken. Met onze succesvolle coaching  methoden gaan wij samen de weg bewandelen die u nodig hebt uw doel te verwezenlijken. Wij zijn toegankelijk voor bijna iedereen.

Een kleine impressie

Mijn klanten  komen uit noord en midden Nederland en worden gestuurd door medici of komen door mondreclame. Neem even de moeite een kijk op de Home page  op Ervaringen van klanten.

Een stukje verleden

De twee brede velden van onderzoek in de biochemie zijn vooral de structuurbiologie en de stofwisseling. Na mijn studie ben ik echter ine de topsport terecht gekomen. Al snel bleek in deze  tijd dat professionele voedingsbegeleiding ver van mijn bed show was. Ik heb in deze tijd een voedingsprogramma laten schrijven  toen nog in het Dos.  Hiermee kon men ook een voedingsleer mee ontwikkelen. Ik heb geen patent aangevraagd, wat niet te betalen was. Nu lijkt dit program op de eetmeter van heden. Vanaf 2005 heb ik een systeem ontwikkeld welk een nieuw inzicht en meer mogelijkheden op de reguliere voedingsleer gaat geven . De controle gebeurd met een  lichaamsanalyse ofwel weerstandsmeeting.

Wordt vervolgd

Klik hiernaast voor persoonlijke coaching & voeding begeleiding pakketten op maat die wij u kunnen aanbieden.

Free foto’s

Own ,Unsplash ,Piixabay ,Pexels

Hits: 3608

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten