Heinz Groen

Ik ben langzaam aan het afbouwen i.v.m. mijn pensioenleeftijd.

Het kan nog even duren voordat ik daadwerkelijk definitief ga stoppen met het helpen van mijn klanten met dit unieke systeem. Ik kort mijn werktijden steeds meer een beetje in, wat gaat inhouden dat ik geleidelijk wat minder klanten ga aannemen en op deze manier nog lang kan blijven werken.

De aanvraag is en was altijd groot. Dit resulteerde in erg lange werktijden.

Om zeker te zijn van een plaats, kunt u zich beter op tijd opgeven voor de intake. Want ook ik kan niet aangeven wanneer er een nieuwe intake gaat plaatsvinden en hoeveel ik op dat moment ga aannemen. dit i.v.m. de doorstroming van klanten die het systeem hebben voltooid.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten