Heinz Groen

 

Ik ben geboren in Enger ( NRW Duitsland )en  diverse studies gevolgd aldaar. Door omstandigheden ben ik in Nederland verzeild  geraakt.

Wij helpen niet alleen klanten met overgewicht maar hebben een groot scala . U kunt bij mij terecht voor: allergieën , zoetverslaving, diabetes, te hoog LDL-cholesterol of obesitas,  Preventie voor ziekten van ongezond eten. Ik begeleid sporters . Veel  mensen die meer dan een keer per dag sporten, plegen roofbouw op hun lichaam.   Ik help mensen met maag en darmproblemen. Eigenlijk kan men met mijn systeem heel veel . Hoe is dit mogelijk? Ik werk met het biologisch systeem van het menselijk lichaam. Dus geen slopend en afbrekend dieet. Het lichaam is een best ingewikkelde  chemische fabriek.

Ik help mensen de kennis en vaardigheid te geven waaraan ze echt iets aan hebben en waarmee ze op gewicht kunnen komen en blijven. Ik leer mijn klanten te leven en te genieten, zoals vakantie of lekker uit eten en gezellig met elkaar het weekend doorbrengen en ook de feestdagen kom je goed doorheen. Eerst zien en dan geloven of weet u het al van onze klanten? De kennis wat u hebt opgebouwd geeft u de vrijheid om dit te kunnen verwezenlijken. Met onze succesvolle coaching  methoden gaan wij samen de weg bewandelen die u nodig hebt uw doel te verwezenlijken. Wij zijn toegankelijk voor bijna iedereen.

Klik hiernaast voor persoonlijke coaching & voeding begeleiding pakketten op maat die wij u kunnen aanbieden.

Free foto’s

Own ,Unsplash ,Piixabay ,Pexels

Hits: 3441

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten