Heinz Groen

Ik ben minder gaan werken  i.v.m. mijn pensioenleeftijd.

De beurscrash van 2008 heeft ervoor gezorgd dat mijn pensioen hierdoor grotendeels is verdampt, Dit is ook de reden dat ik doorga met het helpen van mijn klanten met dit unieke systeem. 

 

 

Foto uit 1972 van mij

Na mijn studie heb ik nog even gewerkt als niet-Destructief onderzoeker, om daarnaar in de sportwereld terecht te komen. In deze tijd heb ik van de kennis  van mijn studie gebruik gemaakt de voedingswetenschappen veder te ontwikkelen.

open bb wedstrijd Den Haag.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten