Ervaring – Jeanette Goedhart

Ik zat
alleen nog maar op de bank – In 2015 heb ik een maagresectie gehad.


Ik ben Jeannette Goedhart en heb in 2015 een maagresectie gehad.
Afgelopen maart en april een herniatie van de dunne darm, en hierdoor ben ik behoorlijk afgevallen. Van de diëtiste kreeg ik nutri-drink i.v.m. de eiwitten. Echter daardoor zat ik geregeld op het toilet, waar ik nog minder van werd en al mijn mineralen en vitamines kwijt raakte. Ik zat
alleen nog maar op de bank en kon niets. Alles was teveel terwijl ik normaal een “bezige bij” ben. De adviezen die ik daarna kreeg kon ik mij
niet in vinden.

Ben in contact gekomen met Heinz en hij vertelde mij dat hij mij weer op een gezond gewicht kan krijgen, echter zal dit wel lang duren. Na een goede week  merkte ik al dat ik meer energie kreeg.

Eind mei moest ik voor controle
bij de behandelende arts en ik heb haar verteld wat ik nu deed. Ze was zeer  content en blij dat ik mijn eigen weg ben gegaan. Ze zou op “google” gaan kijken naar voor de gegevens van Heinz  zodat ze eventueel meerdere mensen het adres kon geven.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten