Inschrijven

Hoe werkt het? Inschrijven doet u via het inschrijf-formulier. Binnen 14 werkdagen ontvangt u van ons per email een bevestiging.

In de mail staan alle benodigde details beschreven, alsmede de kosten.

Vergeet u niet uw aanmelding te bevestigen zodat wij weten of u daadwerkelijk aanwezig zult zijn?

 Daarna krijgt u van ons een bevestiging dat u bent ingeschreven en dat u bij de intake en info avond welkom bent. Stuurt u te laat de bevestiging terug en de intake is al vol? Dan kunt u niet meer geplaatst worden dient u zich opnieuw opgeven voor de eerstvolgende intake avond.
LET OP: onze mail kan ook in uw spam map terecht komen.

error: Content is protected !!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten