26 november 2023
AlgemeenInformatie

LEES DIT EERST

Wilt u alles in de site kunnen bekijken?

 Bent u klant van ons? Dan kunt u inloggen.

Heeft u nog geen inlogcode? Vraag erna bij u volgende afspraak.

U moet ook ingelogd zijn als u de nieuwsbrief wilt aanvragen.

 

 intolerantie of allergie kan het best ontdekt worden door bloedafname en onderzoek van ontlasting. Zelfs al is er gluten tolerantie aanwezig, dan nog heeft niet iedereen dezelfde symptomen.

Veel symptomen lijken op dingen die iedereen wel eens heeft, zoals vermoeidheid en futloos zijn. Vaak hebben mensen jarenlang niet door dat ze diabetes hebben. Want niet iedereen heeft duidelijke klachten die horen bij diabetes.

Stress en voeding kunnen invloed hebben op de klachten, maar zijn niet de oorzaak van Prikkelbare Darm Syndroom. PDS kan van grote invloed zijn op uw leven. PDS-patiënten ervaren vaak onbegrip en maatschappelijke problemen

De medicijnen die de reguliere geneeskunst aanbiedt zijn rampzalig voor je darmflora en algehele afweer en zullen je toestand alleen maar verergeren. Vooral Prednison is een beruchte! Dit is een corticosteroïde die een ravage aanricht in je darmflora en bovendien na langdurig gebruik je huid steeds dunner maakt.

 

Volledig gezond eten is niet vol te houden en lukt bijna niemand. Sterker nog, uiteindelijk is het ook bijna niet vol te houden. Als je jezelf ongezonde voeding gaat verbieden dan wordt de drang naar ongezonde voeding alleen maar sterker. Dus stop met  dieeten en leer hoe je meten voeding en lekkers om imoet gaan. Kijk niet naar de  kilo’s maar concentreer je wat je blijvend kan helpen.

Leer op gewicht te blijven zonder dieet

Wat we het meest verrassend vonden is de mate waarin mensen de gezondheid van hun voedingsgewoonte overschatten

Overgewicht is een steeds groter probleem in onze samenleving. Denk je aan overgewicht, dan denk je vaak aan cosmetische imperfectie Wij weten je zeker te helpen

Naarmate je intensiever sport, wordt je voeding belangrijker, zo zou je het kunnen stellen. Maar ook al doe je maar eens per week aan sport, dan nog kan het schelen dat je een beetje let op wat je eet, en ook hoeveel. 

De gevolgen van het overgewicht en de gezondheidsklachten voor mensen met obesitas zijn ingrijpend. Het veroorzaakt een achteruitgang van de kwaliteit van leven. Dagelijkse activiteiten worden erg moeilijk of zelfs onmogelijk. 

Suikerverslaving is erg vervelend en je komt er niet van af.  Stoppen met suiker is van korte duur. Na iedere poging komt de terugval . wij kunnen u helpen. Niet om te stoppen maar het te beheersen.

Het zou fijn zijn om niet iedere keer te groeien als men iets leuk gaat doen.  Dit hoeft ook niet meer. Met ons systeem kan dit.

cheese burger and fried potato
Het eten van producten die je lichaam stress geven kan resulteren in klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, futloosheid en stemmingswisselingen

Te veel verzadigd vet en en te veel zout verhogen het risico op slagaderziekte, met of zonder overgewicht. Let op* Het staat hier  TE VEEL , maar wat net zo slecht is te weinig. Dit geldt zeker ook voor zout. Ja je leest het goed, te weinig zout is ook zeker gevaarlijk.

Free foto’s

Own ,Unsplash ,Piixabay ,Pexels

Hits: 1503

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten