13 juli 2024
AlgemeenInformatie

Gelieve dit eerst te lezen!

Wilt u klant worden? Lees dan deze informatie

Na meer dan een halve eeuw van werk en studie, met vele ups en downs maar vooral hoogtepunten, heb ik besloten om gezien mijn leeftijd het wat rustiger aan te doen.

Op 14 maart 2024 heb ik mijn deuren van mijn kantoor gesloten. Vanaf deze datum werk ik alleen nog thuis, met een aangepaste kleine groep enthousiaste mensen. Het aantal blijft beperkt, aangezien ik dit aan mijn eettafel moet doen, zonder aparte kamer of kantoor in huis.

Natuurlijk geven we voorrang aan mensen die zo snel mogelijk geholpen willen worden. Wacht niet te lang en meld je gewoon aan, zelfs als het alleen maar is voor overleg.

Als er binnen deze kleine groep iemand vertrekt, zal ik pas weer een nieuwe persoon aannemen. U kunt zich hiervoor opgeven via het normale inschrijfformulier. Wees u er echter van bewust dat het mogelijk langer kan duren voordat u aan de beurt bent. Ik neem altijd contact met u op. Voor een beperkt aantal vragen kunt u mij mailen. Het adres hiervoor staat op de website.

 

Zou je mijn verhaal willen delen? Dit kan eenvoudig met de knoppen aan de rechterkant. Jouw steun is van groot belang en helpt om bewustwording te verspreiden.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Free foto’s

Own ,Unsplash ,Piixabay ,Pexels

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten