19 juni 2024
Geen categorie

werk in uitvoering

Na meer dan 50 jaar in het vak neem ik langzaam afscheid van mijn werkzaamheden. Dit proces is al een tijdje aan de gang. Samen met een selecte groep blijf ik op bescheiden schaal actief, voornamelijk vanuit huis. Mijn focus ligt niet langer op het aantrekken van nieuwe klanten, maar op het intensiever begeleiden van mijn bestaande klanten naar het bereiken van hun doelen. Mijn thuisbasis biedt een persoonlijke en vertrouwde omgeving waarin ik mijn expertise optimaal kan benutten. Ik blijf dit doen zolang mogelijk, met als doel mijn klanten te ondersteunen bij het realiseren van wat voor hen mogelijk is

Om  Rustig en aagenaam te kunnen blijven werken is het maximale  aantal  veel kleiner dan gewend.

Voor nieuwe klanten volg ik het principe.  EEN klant minder. een klant erbij.

Nieuwe

 

Heinz voedingsystemen neemt

Free foto’s

Own ,Unsplash ,Piixabay ,Pexels

Voeg je koptekst hier toe

Een gedachte over “werk in uitvoering

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten