Ervaringen van klanten

Jolanda Bokhorst

Mijn huisarts deed mij een voorstel om contact op te nemen met Heinz Groen .
Heinz heeft mij geleerd wat goede voeding is en wat het met je doet

Na jaren van vele vage klachten , werd in 2017 Het syndroom van Sjogren vast gesteld.
Syndroom van Sjogren is een systemische auto-immuun ziekte het afweersysteem denkt dat de goede cellen kwade indringers zijn, Het afweersysteem wil deze verdrijven. Hierdoor komen bepaalde stoffen vrij waardoor ontstekingen ontstaan.
Het immuunsysteem keert zich tegen je eigen lichaam
Waardoor ik veel klachten heb zoals, droge ogen mond en keel , dit is erg lastig bij het eten ,slikken en praten. Heb ook veel spier- gewrichtsklachten deze zijn vaak ontstoken.
Na een heel actief leven kom door deze ziekte thuis te zitten kilos vliegen eraan bloeddruk, cholesterol suiker te hoog.
Advies van de artsen afvallen door verwezen naar een diëtiste, kreeg een dieet van calorie en koolhydraten vrij eten. Bijna 2 jaar gevolgd met heel weinig resultaat.
Mijn huisarts deed mij een voorstel om contact op te nemen met Heinz Groen .
Heinz heeft mij geleerd wat goede voeding is en wat het met je doet , mocht ook meer eten en op de juiste tijden .
Ben nu al vele kilos lichter voel me heel goed en prettig ,heb meer energie balans en rust in mijn lichaam.
Heinz heeft mij super begeleid . Ben heel blij dat Heinz mij heeft geholpen .
Raad iedereen Heinz aan vertel aan Heinz waar mee zit wat je graag wil bereiken .
Heinz heeft echt een luisterend oor en help je om weer een goede levensstijl te krijgen .

Einde verhaal

Janick Westerweel

Ik voel me geweldig.

In november 2007 kreeg ik een maagbandje en viel daarmee 40 kilo af. Maar na 4 jaar prachtig slank begon ik weer aan te komen. Ondanks dat ik nog steeds volgens het voedingsschema at dat ik mee had gekregen na de operatie. In oktober 2017 kreeg ik het voorstel om mijn maagbandje er uit te laten halen en een gastric bypass (maagverkleining) te laten doen. Dat wilde ik niet en via mijn voormalig collega kwam ik in contact met Heinz.

Gastric bypass helemaal niet nodig.


Hij heeft mijn leven veranderd. Geen diëtiste begreep wat het betekende voor mijn lijf om een maagbandje te hebben.

Heinz heeft me geleerd wat diverse voedingsproducten met mij doen. Ik eet veel meer, ik eet lekker en val af. En het allerbelangrijkste; ik voel me geweldig.

Ik heb de gastric bypass helemaal niet nodig. Ik moet gewoon goed eten, ervoor zorgen dat mijn lichaam in balans is. En dat leert Heinz mij.

Ik kan iedereen die worstelt met zijn of haar gewicht het voedingssysteem van Heinz Groen aanraden.

Jeanette Goedhart

Ik zat alleen nog maar op de bank

In 2015 heb ik een maagresectie gehad.

Ik ben Jeannette Goedhart en heb in 2015 een maagresectie gehad.

Afgelopen maart en april een herniatie van de dunne darm, en hierdoor ben ik behoorlijk afgevallen. Van de diëtiste kreeg ik nutri-drink i.v.m. de eiwitten. Echter daardoor zat ik geregeld op het toilet, waar ik nog minder van werd en al mijn mineralen en vitamines kwijt raakte. Ik zat alleen nog maar op de bank en kon niets. Alles was teveel terwijl ik normaal een “bezige bij” ben.

De adviezen die ik daarna kreeg kon ik mij
niet in vinden.

Ben in contact gekomen met Heinz en hij vertelde mij dat hij mij weer op een gezond gewicht kan krijgen, echter zal dit wel lang duren. Na een goede week  merkte ik al dat ik meer energie kreeg.

Eind mei moest ik voor controle
bij de behandelende arts en ik heb haar verteld wat ik nu deed. Ze was zeer  content en blij dat ik mijn eigen weg ben gegaan. Ze zou op “google” gaan kijken naar voor de gegevens van Heinz  zodat ze eventueel meerdere mensen het adres kon geven.

Einde verhaal

Dick Kroes

Mijn medicijnen zijn nu overbodig

Hallo, Mijn naam is Dick Kroes en ik was 25 kilo te zwaar. Ik heb twee keer een hartinfarct gehad binnen drie jaar en daarbij had ik ook diabetes twee!! De cardioloog adviseerde mij om af te vallen en zo kwam ik bij Heinz Groen terecht. Drie maanden later moest ik weer voor controle naar de cardioloog.
De cardioloog was zeer onder de indruk.

 

Ik was twintig kilo lichter en mijn cholesterol en bloeddruk waren normaal!! Ik had ook geen diabetes twee meer!! De cardioloog was zeer onder de indruk en vroeg hoe ik zo ver gekomen ben en of ik dit verhaal wil delen met andere hartpatiënten. Mijn medicijnen zijn nu overbodig en ik ben heel erg blij dat ik begeleid wordt door Heinz Groen !!

Einde verhaal

Bernd Sloots

Hallo,
Mijn naam is Bernd Sloots. In het dagelijks leven ben ik vrachtwagenchauffeur en akkerbouwer. Dat houdt in dat ik een heel onregelmatig leven heb. Ik werk veel en lang. Dan besteed je minder aandacht aan je gezondheid. Maar het moest veranderen,  anders kwam het niet goed.


In februari 2013 ben ik begonnen bij Heinz. Ik woog toen 146 kg. Veel  te zwaar natuurlijk, dit kon niet langer zo. Maar ja door mijn werk als vrachtwagenchauffeur krijg je weinig beweging. Maar met de aanpassingen van Heinz vlogen de kilo’s eraf.

Ondanks veel zittend werk!  Nog steeds gaat het goed hoor. Af en toe een klein hobbeltje door omstandigheden,  een verkoudheid of  door het werk. Je moet blijven eten dan komt het wel eens voor dat je wat “verkeerds “eet. Maar het belangrijkste is dat je eten blijft.

Einde verhaal

Een jaar verder
We zijn nu dik een jaar verder, april 2014 en ik ben nu 97.5 kg dus ben nu 48.5 kg kwijt. Gewicht… ja. Dat is wat. Ik ben nog onder begeleiding. Maar het schiet al mooi op dat ik op mijn gewicht kom. We gaan gewoon vrolijk door! Het is allemaal goed te doen met alles. Dat had ik niet verwacht. Het is echt geen dieet en ook geen pilletjes gewoon kennis van voeding wat je geleerd wordt. Ik had niet verwacht wat men uiteindelijk met deze kennis kan doen.

Al met al krijg ik veel reacties. Mensen die mij een lange tijd niet gezien hebben herkennen mij eens niet weer. Wel een beetje vreemd soms maar ja er is heel wat veranderd in dat jaar tijd.

Einde verhaal

Joke Brontsema

Mijn laatste optie was een stamceltransplantatie
 
Mijn naam is Joke Brontsema, ik ben sinds afgelopen mei onder begeleiding van Heinz, ik was een uitbehandelde Crohn patiënte, ik heb 4 darmoperaties ondergaan, waarbij behoorlijk veel dunne en dikke darm is verwijderd, ik heb al 42 jaar ernstig Crohn.

Ik ging tussen de 15 en 20 keer naar het toilet per dag. Een sociaal leven had ik niet of nauwelijks meer, altijd pijn, vermoeid, tot het zo erg werd dat ik ook mijn werk niet meer kon doen en voor 100% werd afgekeurd.

Een laatste optie was een stamceltransplantatie die ik in 2015 heb ondergaan.

De Crohn was inderdaad zo goed als weg, de toiletgang beperkte zich tot 2 a 3 hooguit 4 keer per dag, maar ik was en bleef futloos, moe, totaal geen energie, met bovendien fors overgewicht, het lukte me niet om af te vallen
Ik schreef dit toe aan de zware chemo’,s die ik heb gehad, en de forse hoeveelheid prednison die ik heb moeten slikken, totdat ik van een kennis hoorde en zag wat Heinz voor haar had gedaan, ze straalde was flink afgevallen en had weer energie voor 10.

Vooral dat laatste klonk mij als muziek in de oren, ik ben naar de intake gegaan en werd enthousiast.
Afgelopen mei ben ik begonnen, 14 kilo lichter maar wat het allermooiste is, ik heb weer energie, ik hoef geen middagdutjes meer, ben de hele dag actief.
Normaal moet ik mezelf iedere 4 weken injecteren met B12, ik merkte in de derde week dat ik vermoeid begon te raken, nu heb ik al 10. weken niet gespoten en ik merk niets, ik ga nog maar 1 keer per dag naar het toilet!!! En heb gevormde ontlasting iets wat ik nooit gekend heb in al de jaren dat ik Crohn patiente ben.


Ik kan het nog amper geloven.

 
Einde verhaal

Annelies Bauman

Hoe heerlijk is het om na 4 weken zomervakantie te ontdekken dat je slechts 1 kilo gegroeid bent, terwijl je toch echt wel genoten hebt

Mijn naam is Annelies Bouman. In het verleden heb ik diverse diëten geprobeerd. Meerdere malen ben ik via de huisarts bij een diëtist terecht gekomen, maar die konden mij niet verder helpen, aangezien ik volgens hen al gezond at. Ook ben ik bij WeightWatchers geweest: dat hielp 2 maanden en toen stond het weer stil, erg frustrerend. Het programma van Sonja Bakker hielp maar kort. Alles wat ik probeerde: koolhydraten verminderen, minder eten niets hielp. Tot ik van het voedingsprogramma van Heinz Groen hoorde via een collega van mijn man. We hebben toen afgesproken dat ik alleen dit nog zou proberen. Bij de intake ontdekte Heinz al dat ik te weinig at. Daar zit je toch niet echt aan te denken, als je af wilt vallen. Hoezo meer eten? En: geen fruit na de lunch of als toetje. Ik moest fruit los van de rest gaan eten en dan een uur niets. Ik ben er met open vizier aan begonnen en had direct na 1 week al resultaat. Je leert welke combinaties goed zijn en hoe je om kunt gaan met verjaardagen, feestdagen, vakanties e.d. Hoe heerlijk is het om na 4 weken zomervakantie te ontdekken dat je slechts 1 kilo gegroeid bent, terwijl je toch echt wel genoten hebt? In overleg met Heinz heb ik een tijdslijn samengesteld, die samenvalt met de vrije momenten op mijn werk in het onderwijs. Het voedingsprogramma wordt een automatisme, op het laatst denk je er niet meer bij na. Voor mij geen dieet meer, maar gewoon heerlijk en voldoende eten met een goed gevoel!

Free foto’s

Own ,Unsplash ,Piixabay ,Pexels

Hits: 1981

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten