3 december 2023
Algemeen

Intakes 1 op 1

Maak gebruik van onze  kennis en kunde en u voeld en ziet snel wat het voor u kan betekenen.  Intakes zijn voorlopig niet meer in groepsverband maar 1 op 1. Dit kan in principe op iedere werkdag. Inschrijven voor ons uniek voedingsysteem? Klik hier.

Wilt u weten welke maatregelen Heinz Voedingsystemen verder heeft getroffen met betrekking tot het Corona virus? Klik dan hier.

Hits: 1499

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten