29 september 2023
Geen categorie

Coaching pakketten

Wat geweldig is het dat sommige werkgevers een speciale PLEK hebben voor hun werknemers waar ze toegang hebben tot extra middelen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Werknemers kunnen nu STUDIEGELDEN aanvragen of gebruik maken van deze financiële steun voor SPORT en LIFESTYLE activiteiten die hun gezondheid, fitheid en welzijn ten goede komen. Bovendien is dit bedrag aftrekbaar van de belastingen, waardoor het nog gemakkelijker wordt om te investeren in jezelf!

Wordt u klant in de maanden juni t/m september krijgt u voor de pakketten 1 en 2 een serieuze korting.

Hieronder staan persoonlijke coaching & voeding begeleiding pakketten op maat die wij u kunnen aanbieden.

Pakket

Minimaal 3 maanden.

Overstappen zonder gedoe naar ander pakket

Pakket 2

Duur 6 maanden

Dit pakket kunt u verlengen vanaf 6maanden  of overstappen naar ander pakket

Pakket 3

Duur doorlopend

Dit pakket is geschikt voor klanten die meer tijd nodig hebben om wat voor redenen dan ook. Maandelijks opzegbaar naar 12 maanden daarna is dit pakket per maand te verlengen. Lekker gemakkelijk

Voor volledige informatie en  persoonlijk advies kunt u zich inschrijven via de website. U klik gewoon op de button en u komt op de juiste pagina .

Wilt u eerst een informatief gesprek ? Dit kan telefonisch of bij ons op locatie Dit is mogelijk en is gratis . Hiervoor vult u het  inschrijfformulier in en geeft bij de toelichting aan  wat u wilt. Bijvoorbeeld een gratis telefonisch infogesprek of gesprek op locatie. Als u voor telefonische info gaat kiezen geeft u aan op welke dagen en tijden wij u kunnen bellen.

Hits: 236

Een gedachte over “Coaching pakketten

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten