28 september 2023
Geen categorie

Lees dit over website en smartphone

phone, display, apps

Deze website is mobielvriendelijk.

Toch komt het een enkele keer voor dat men bij het scrollen maar menu 1 ziet. Echter moet men na het inloggen alle 7 menu’s en de submenu’s kunnen zien. Het probleem  zou kunnen zijn: Uw toestel is iets ouder of u moet even na de instellingen laten kijken.

Wat ik hier schrijf voor smartphones, geldt natuurlijk ook voor tablets. Maar omdat de schermen van tablets nog redelijk groot zijn, is het probleem daar net wat minder. Echt een perfecte weergave en gemak  heeft u op uw laptop of pc.

Hits: 97

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten