Ervaring – Janick Westerweel

Ik voel me geweldig.

In november 2007 kreeg ik een maagbandje en viel daarmee 40 kilo af. Maar na 4 jaar prachtig slank begon ik weer aan te komen. Ondanks dat ik nog steeds volgens het voedingsschema at dat ik mee had gekregen na de operatie. In oktober 2017 kreeg ik het voorstel om mijn maagbandje er uit te laten halen en een gastric bypass (maagverkleining) te laten doen. Dat wilde ik niet en via mijn voormalig collega kwam ik in contact met Heinz.

Gastric bypass helemaal niet nodig.
Hij heeft mijn leven veranderd. Geen diƫtiste begreep wat het betekende voor mijn lijf om een maagbandje te hebben.Heinz heeft me geleerd wat diverse voedingsproducten met mij doen. Ik eet veel meer, ik eet lekker en val af. En het allerbelangrijkste; ik voel me geweldig. Ik heb de gastric bypass helemaal niet nodig. Ik moet gewoon goed eten, ervoor zorgen dat mijn lichaam in balans is. En dat leert Heinz mij. Ik kan iedereen die worstelt met zijn of haar gewicht het voedingssysteem van Heinz Groen aanraden.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten