13 juli 2024
Verhalen van onze klanten

Ervaring – Dick Kroes

Mijn medicijnen zijn nu overbodig


Hallo, Mijn naam is Dick Kroes en ik was 25 kilo te zwaar. Ik heb twee keer een hartinfarct gehad binnen drie jaar en daarbij had ik ook diabetes twee!! De cardioloog adviseerde mij om af te vallen en zo kwam ik bij Heinz Groen terecht. Drie maanden later moest ik weer voor controle naar de cardioloog.
De cardioloog was zeer onder de indruk.


Ik was twintig kilo lichter en mijn cholesterol en bloeddruk waren normaal!! Ik had ook geen diabetes twee meer!! De cardioloog was zeer onder de indruk en vroeg hoe ik zo ver gekomen ben en of ik dit verhaal wil delen met andere hartpatiënten. Mijn medicijnen zijn nu overbodig en ik ben heel erg blij dat ik begeleid wordt door Heinz Groen !!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten