Ervaring – Bernd Sloots

Hallo,
Mijn naam is Bernd Sloots. In het dagelijks leven ben ik vrachtwagenchauffeur en akkerbouwer. Dat houdt in dat ik een heel onregelmatig leven heb. Ik werk veel en lang. Dan besteed je minder aandacht aan je gezondheid. Maar het moest veranderen,  anders kwam het niet goed.
 
In februari 2013 ben ik begonnen bij Heinz. Ik woog toen 146 kg. Veel  te zwaar natuurlijk, dit kon niet langer zo. Maar ja door mijn werk als vrachtwagenchauffeur krijg je weinig beweging. Maar met de aanpassingen van Heinz vlogen de kilo’s eraf.
 
Ondanks veel zittend werk!  Nog steeds gaat het goed hoor. Af en toe een klein hobbeltje door omstandigheden,  een verkoudheid of  door het werk. Je moet blijven eten dan komt het wel eens voor dat je wat “verkeerds “eet. Maar het belangrijkste is dat je eten blijft.
 
 
Een jaar verder
We zijn nu dik een jaar verder, april 2014 en ik ben nu 97.5 kg dus ben nu 48.5 kg kwijt. Gewicht… ja. Dat is wat. Ik ben nog onder begeleiding. Maar het schiet al mooi op dat ik op mijn gewicht kom. We gaan gewoon vrolijk door! Het is allemaal goed te doen met alles. Dat had ik niet verwacht. Het is echt geen dieet en ook geen pilletjes gewoon kennis van voeding wat je geleerd wordt. Ik had niet verwacht wat men uiteindelijk met deze kennis kan doen.
 
Al met al krijg ik veel reacties. Mensen die mij een lange tijd niet gezien hebben herkennen mij eens niet weer. Wel een beetje vreemd soms maar ja er is heel wat veranderd in dat jaar tijd.
Een jaar verder
We zijn nu dik een jaar verder, april 2014 en ik ben nu 97.5 kg dus ben nu 48.5 kg kwijt. Gewicht ja. Dat is wat. Ik ben nog onder begeleiding. Maar het schiet al mooi op dat ik op mijn gewicht kom. We gaan gewoon vrolijk door! Het is allemaal goed te doen met alles. Dat had ik niet verwacht. Het is echt geen dieet en ook geen pilletjes gewoon kennis van voeding wat je geleerd wordt. Ik had niet verwacht wat men uiteindelijk met deze kennis kan doen.
 
Al met al krijg ik veel reacties. Mensen die mij een lange tijd niet gezien hebben herkennen mij eens niet weer. Wel een beetje vreemd soms maar ja er is heel wat veranderd in dat jaar tijd.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten