Intake

Na de aanmelding krijgt u eerst een intake informatieavond voordat u de één op één begeleiding krijgt.

De intake is eenmalig en in groepsverband. De intake is voor alle nieuwe klanten zeer belangrijk voordat u aan de één op één begeleiding begint.

Tijdens de intake krijgt u veel informatie over wat voeding let het lichaam doet en wat u van mij kunt verwachten. Na afloop is er ook altijd een klant die zijn eigen ervaringen deelt met jullie.

De intake duurt ongeveer 90 minuten en vindt altijd plaats op een vrijdagavond. U kunt niet beginnen met de één op één begeleiding als u niet bij de intake aanwezig kunt zijn. De intake is erg belangrijk omdat u dan veel voorkennis krijgt over voeding. Deze informatie heeft u nodig voordat de verdere begeleiding begint.

error: Content is protected !!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten