24 mei 2024
Geen categorie

Beste bezoekers en ex klanten

 For English explanation, scroll down

  1. Wachtwoordbeleid:

  2. Het is goed om het wachtwoordbeleid aan te scherpen door regelmatige veranderingen af te dwingen, wat de beveiliging van de website kan verbeteren. Zorg ervoor dat dit beleid duidelijk wordt gecommuniceerd naar de gebruikers, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten en hoe ze ermee om moeten gaan.

  3. Communicatie naar klanten: Aangezien actieve klanten het nieuwe wachtwoord tijdens een coachingsbezoek krijgen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze communicatie gestroomlijnd en effectief verloopt. Zorg ervoor dat ze tijdig op de hoogte worden gebracht van de wijzigingen en dat ze voldoende ondersteuning krijgen bij het wijzigen van hun wachtwoord, indien nodig.

  4. Nieuwe pagina voor verhalen: Het creëren van een nieuwe pagina voor jouw verhalen is een goede zet om een centrale locatie te bieden voor dit soort inhoud. Zorg ervoor dat de pagina gebruiksvriendelijk is, gemakkelijk toegankelijk en goed geïntegreerd met de rest van de website. Overweeg ook hoe je deze verhalen kunt promoten, zodat bezoekers ze gemakkelijk kunnen vinden.

  5. Overgang van Facebook en LinkedIn: Als de verhalen van Facebook en LinkedIn worden verwijderd, is het belangrijk om een strategie te hebben om je publiek op de hoogte te stellen van deze verandering en om hen naar de nieuwe pagina op je website te leiden. Dit kan worden gedaan door middel van aankondigingen op sociale media, e-mails naar abonnees, enzovoort.

  6. Toegang tot verhalen: Zoals je hebt aangegeven, is het belangrijk om vrije toegang te bieden tot de verhalen op de nieuwe pagina. Zorg ervoor dat deze pagina goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines en dat de navigatie intuïtief is, zodat bezoekers gemakkelijk de gewenste inhoud kunnen vinden.

.

web design, user interface, website
subscribe, registration, signup
password, app, application
ipad, mockup, transparent
Wij zij verheugd te zien dan onze website zoveel interesse geniet ,

vooral van zowel huidige klanten als potentiële klanten. Om ervoor te zorgen dat we de site up-to-date  kunnen houden en blijven voorzien van waardevolle informatie. hebben we besloten om bepaalde functies exclusief beschikbaar te stellen voor onze gewaardeerde klanten.

people, audience, dimensions
glasses, read, learn

Donatie

Voor onze voormalige klanten bieden we een speciaal lidmaatschap aan  voor slechts 5 euro per jaar voor toegang voor alle functies van de site.

Voor niet-klanten vragen wij een kleine bijdrage van 10 euro per jaar om toegang te krijgen tot de verhalen.

u helpt ons hiermee de website te verbeteren en uitbreiden.

We geloven sterk in het delen van waardevolle kennis en informaties en daarom blijft een  deel van onze website vrij toegankelijk voor publiek.

 

helping each other, teamwork, winning

Voor toegang kunt u een verzoek indienen via info@voedingsystemen.nl, onder vermelding van de code EX KLANT als u een voormalige klant bent, of BEZOEKER als u een nieuwe bezoeker bent. U ontvangt van ons het rekeningnummer waarop u het tarief kunt overmaken. Vergeet niet uw naam en code te vermelden bij de betaling. Zodra de betaling is ontvangen, sturen wij u het wachtwoord toe.

Wij waarderen uw steun en kijken ernaar uit om u te verwelkomen als een van onze gewaardeerde ondersteuners.

Deel onderstaande button  voor deze pagina

I would appreciate it if you could share this page to spread the word and encourage others to press the buttons below.

Facebook
LinkedIn

Donation

For our former customers, we offer a special membership for only 5 euros per year for access to all features of the site.

For non-customers, we ask for a small contribution of 10 euros per year to gain access to the stories

For access, you can request via info@voedingsystemen.nl, stating the code EX CUSTOMER if you are a former customer, or VISITOR if you are a new visitor. You will receive from us the bank account number to which you can transfer the fee. Please remember to include your name and code in the payment. Once the payment is received, we will send you the password.

We appreciate your support and look forward to welcoming you as one of our valued supporters.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten