3 december 2023
Algemeen

Geen dieet .. Maar wat dan wel?

Heinz Voedingsystemen is niet nieuw, het bestaat 52 jaar en is op geen enkele manier vergelijkbaar met een dieet. Want het is geen dieet.

Dit systeem is gebaseerd op basis van Biochemie en voedingskunde. Het lichaam kan zich zelfs voor een groot deel repareren als het op een goede manier in balans wordt gebracht, ook kunt u dan weer een gezond gewicht krijgen en behouden met een normaal maar gezond levensstijl.

U krijgt veel kennis op basis van voeding en wat voeding met het lichaam doet. Dit voedingsysteem is niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht, mensen met klachten of medicatiegebruik hebben hier ook baat bij. Bijvoorbeeld mensen met diabetes, ziekte van Crohn, PDS, suikerziekte, Darmklachten enz.

Volledig gezond eten is niet vol te houden en lukt bijna niemand op langer termijn. Als je jezelf ongezonde voeding gaat verbieden dan wordt de drang naar ongezonde voeding alleen maar sterker. Dus stop met  dieeten en leer hoe het moet . Kijk niet naar de  kilo’s maar in de spiegel. 

Hits: 727

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten