18 april 2024
Verhalen van onze klanten

Ervaring – Joke Brontsema

Mijn laatste optie was een stamceltransplantatie
 
Mijn naam is Joke Brontsema, ik ben sinds afgelopen mei onder begeleiding van Heinz, ik was een uitbehandelde Crohn patiënte, ik heb 4 darmoperaties ondergaan, waarbij behoorlijk veel dunne en dikke darm is verwijderd, ik heb al 42 jaar ernstig Crohn.
Ik ging tussen de 15 en 20 keer naar het toilet per dag. Een sociaal leven had ik niet of nauwelijks meer, altijd pijn, vermoeid, tot het zo erg werd dat ik ook mijn werk niet meer kon doen en voor 100% werd afgekeurd.

Een laatste optie was een stamceltransplantatie die ik in 2015 heb ondergaan.

De Crohn was inderdaad zo goed als weg, de toiletgang beperkte zich tot 2 a 3 hooguit 4 keer per dag, maar ik was en bleef futloos, moe, totaal geen energie, met bovendien fors overgewicht, het lukte me niet om af te vallen
Ik schreef dit toe aan de zware chemo’,s die ik heb gehad, en de forse hoeveelheid prednison die ik heb moeten slikken, totdat ik van een kennis hoorde en zag wat Heinz voor haar had gedaan, ze straalde was flink afgevallen en had weer energie voor 10.
Vooral dat laatste klonk mij als muziek in de oren, ik ben naar de intake gegaan en werd enthousiast.
Afgelopen mei ben ik begonnen, 14 kilo lichter maar wat het allermooiste is, ik heb weer energie, ik hoef geen middagdutjes meer, ben de hele dag actief.
Normaal moet ik mezelf iedere 4 weken injecteren met B12, ik merkte in de derde week dat ik vermoeid begon te raken, nu heb ik al 10. weken niet gespoten en ik merk niets, ik ga nog maar 1 keer per dag naar het toilet!!! En heb gevormde ontlasting iets wat ik nooit gekend heb in al de jaren dat ik Crohn patiente ben.
Ik kan het nog amper geloven.
Ik eet lekker en veel meer dan ik gewend was, mijn lijf was totaal uit balans, soms kan ik het nog amper geloven dat ik zoveel resultaat heb geboekt met zo weinig moeite, in zon korte tijd.
Nog steeds prijs ik de dag dat ik door mijn kennis in aanraking ben gekomen met Heinz Groen en zijn voedingssysteem.
Ik krijg veel complimenten, er wordt gezegd dat ik straal en er fris en blij uitzie, wat klopt als een bus, want zo voel ik me ook.
Het werkt, gezond en eerlijk eten, Heinz leert me hoe ik in balans moet komen en blijven, ik ben er nog niet, maar tegelijkertijd ben ik al verder gekomen dan ik ooit had kunnen denken.
Ik kan het iedereen aanraden, niet alleen als je overgewicht hebt, maar ook als je je uitgeblust en vermoeid voelt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten