26 november 2023
Heinz VoedingsystemenVoeding

Diabetes

Diabetes

Medicijnen redden levens. Als je diabetes hebt en je dokter heeft je medicatie gegeven, blijf deze dan vooral nemen. Maar uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat suikerziekte (type 2) te genezen is door te veranderen hoe je met je lichaam omgaat. Met name voeding is belangrijk.

Het hele artikel kunt u in het menu lezen als u bent ingelogd.

Hits: 759

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten