Heinz voedingsystemen

  Glutamaat 621

 Schrijf je een kort maar duidelijk verhaal.
Vermeld ook even erbij of je verhaal met of zonder foto geplaatst moet worden. 


Stuur je verhaal op en het wordt misschien op deze site geplaatst.
Je ondersteunt hiermee ook andere klanten met je ervaring


Dick Kroes

Hallo, Mijn naam is Dick Kroes en ik was 25 kilo te zwaar. Ik heb twee keer een hartinfarct gehad binnen drie jaar en daarbij had ik ook diabetes twee!! De cardioloog adviseerde mij om af te vallen en zo kwam ik bij Heinz Groen terecht. Drie maanden later moest ik weer voor controle naar de cardioloog.


.

Het moest veranderen


Hallo,
Mijn naam is Bernd Sloots. In het dagelijks leven ben ik vrachtwagenchauffeur en akkerbouwer . Dat houdt in dat ik een heel onregelmatig leven heb. Ik werk veel en lang. Dan besteed je minder aandacht aan je gezondheid. Maar het moest veranderen,  anders kwam het niet goed.
In februari 2013 ben ik begonnen bij Heinz. Ik woog toen 146 kg. Veel  te zwaar natuurlijk, dit kon niet langer zo.

                                              Lees meer

.

Hij heeft mijn leven veranderd.Verhaal van Janick WesterweelIk voel me geweldig.

In november 2007 kreeg ik een maagbandje en viel daarmee 40 kilo af. Maar na 4 jaar prachtig slank begon ik weer aan te komen. Ondanks dat ik nog steeds volgens het voedingsschema at dat ik mee had gekregen na de operatie. In oktober 2017 kreeg ik het voorstel om mijn maagbandje er uit te laten halen en een gastric bypass (maagverkleining) te laten doen. Dat wilde ik niet en via mijn voormalig collega kwam ik in contact met Heinz.

.